onsdag 22 februari 2012

Rött är rätt i vår

Röd vår

Rött är rätt i vår och du ska helst inte spara på krutet. Blanda många olika röda nyanser och bär dem gärna från topp till tå. Om du inte känner att du vågar vara helröd kan du absolut satsa på enstaka plagg eller detaljer i rött.


Rött väcker känslor, glädje och energi, men är också en färg som kan upplevas som aggressiv och stressande. Så välj rätt tillfälle för att bära rött. Det kan vara alldeles genialiskt för en första dejt, men inte alls lika lyckat på anställningsintervjun.


Rött är en färg som finns i ett stort nyansspektra alltifrån intensivt varmrött till de kallare röda tonerna som går mot fuchsia. En del personer envisas med att de inte klär i rött. Om du känner så har du helt enkelt inte hittat rätt röda nyans för dig. Däremot kan det vara så att du upplever att den röda färgen är för energirik för dig och att du därför vantrivs i att bära rött. Satsa då må mildare toner, gärna som går åt det bruna hållet, eller välj att använda som en accentfärg.

4 kommentarer:

  1. Överhuvudtaget är det många klara färger på gång i vår och sommar och det är så kul!
    Jag håller verkligen med dig om att man blir mycket gladare och mer energisk med färg på sig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det härligt och piggar upp med färg :-)! Ger energi till både bärare och betraktare.

      Radera
  2. äntligen har jag bestämt mig för att sluta med randiga tröjor!!!
    varför alla dessa ränder - är det ett evighetsmode, vad tror du?
    färger i missmatchning är mkt trevligare :)
    tack för en vacker blogg. jag blir glad och inspirerad.
    kram från dalsland//

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ränderna går aldrig ur, brukar man säga ;-)... Det kan nog ses som mer eller mindre alltid aktuellt ränderna. Men nu finns det också andra härliga mönster att variera med, så prova gärna. Tack för dina vänliga ord! Roligt att ha dig med här :-).Kram

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...