lördag 25 februari 2012

Go for GOLD

Go for GOLD



I vår har du som gillar glitter och glamour alla chanser att glittra och glänsa. Utbudet av plagg som glittrar i diverse stilar är nämligen stort. Inte är det särskilt kostsamt heller att glittra som en rockstjärna eller filmdiva. Guld är allra störst som modefärg nu, men du hittar även silver och en del bronstoner.
Frågan är hur mycket du kan och vill glittra och synas? För syns extra bra gör du per automatik när du bär paljetter eller metallicfärger. 


För att klä i guld bör du ha varma färger i dig själv; gyllene hudton och varma färger i håret. 
Prova själv att hålla ett plagg i guldfärg och ett i silverfärg nära ditt ansikte när du står framför en spegel. 
Vilken av färgerna framhäver dig bästa? Den som är minst bra kommer att framhäva mörka ringar under ögonen, ojämnheter i huden och andra mindre bra skavanker. Rätt färg däremot ger dig  klarhet och glans i hud, hår och ögon. Är du osäker? Be en vän om hjälp och se till att ha bra ljus.
Kommer du fram till att du inte är en "golden-beauty" finns det en hel del snygga plagg i silver att välja på i butik och på nätet också.


Gillar du guld, men tycker att det känns för mycket med guldjeans eller en gyllene överdel? Satsa på mindre detaljer. Ett par guldskor kan piffa upp en tråkig outfit till exempel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...