onsdag 1 augusti 2012

Stilregel # 1

Ja egentligen finns det inga "regler" när det gäller mode och stil. Men det finns åtminstone en, vad vi kan kalla "etikett-regel" som kan vara bra att vara medveten om när du vill göra ett STILFULLT intryck.

När det är dags att klä upp sig för lite festliga tillfällen kan det som tjej/kvinna/dam (välj själv) vara roligt att visa lite hud - en snygg urringning, bara armar, en urringad rygg eller ben till exempel.
Många gör det misstaget att i önskan om att se snygga och lite sexiga ut, väljer de att visa upp så mycket hud de bara kan. Få, väldigt få, klara av att göra det och fortfarande få de att se stilfullt ut.


Det du ska tänka på är att VÄLJA.
ANTINGEN visa "mycket" ben ELLER visa "mycket byst". Aldrig båda delarna.


Mycket bröst och mycket ben blir inte stilfullt

Att ha en snygg urringning till en lång kjol eller för den delen långbyxor kan bli väldigt snyggt och aldrig "för mycket". Likaså kan en kort klänning/kjol se mycket klädsam ut om överdelen är något mer täckande.


Djup urringning med heltäckande kjol är snyggt

Kort kjol och inte för utmanande upptill blir klädsamt.

Så nästa gång du får tillfälle att klä upp dig lite extra, eller om du vill vara snygg och stilfull på en och samma gång, tänk på att välja vilken kroppsdel du vill framhäva.


1 kommentar:

  1. Hej Ulrika!
    Instämmer till fullo. Speciellt viktigt är det att inte ha för djupt dekolltage eller att bära för korta kjolar i arbetslivet. Gillar din blogg.
    Hälsningar ifrån ett soligt Göteborg / Elisabeth Bövik
    www.colorme.webblogg.se

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...