måndag 9 juli 2012

Klädd på stranden


Att känna sig välklädd på badstranden faller lite på eget grepp. På stranden vill vi få så mycket sol på oss som möjligt och kunna ta ett dopp lite nu och då. Då faller det sig naturligt att vi inte har så mycket kläder på oss - en baddräkt eller bikini brukar vara lämpligt.

Men går det att se "bättre" eller "sämre" ut i badkläder?
Självklart gör det det. Även om vi inte kan trolla lika mycket med badkläder som med mer heltäckande kläder, så går det ändå att förändra och förbättra våra proportioner med hjälp av rätt valda plagg.  Här kommer några tips!


Om du vill dölja din mage helt kan en baddräkt eller bikini med överdel i form av ett linne.

Det här är en tvådelad baddräkt med en byxa i boxermodell  som är tacksam för dig med lite rundare former. Överdelen i form av linnet döljer dels magen tack vare sin längd och ger också ett slankande intrtryck över magen tack vare de vita passpoalsömmarna längs båda sidorna.
Axelbanden går i kors över ryggen vilket gör att axlarna kommer att se bredare ut sett bakifrån. Och som du kanske minns, så gör bredare axlar att du ser slankare ut över höften.
Den här modellen är av märket Zoggs och kostar 539:- på Zalando.se


Här är en mer klassisk bikini som är bra för dig med lite rundare former. Bikinitrosan går upp en bit  över magen vilket kan kännas skönt samt döljer en del. Den har också mörkare, enfärgade partier längs sidorna, vilket ger en slankande effekt.
Bikiniöverdelen är en bra modell för dig med lite större byst. Bygel ger stöd och en lätt drapering ger en snygg effekt.

Modellen är av märket Sunmarin och kostar 359:- på Zalando.se

Du som vill hjälpa bysten på traven och skapa lite mer "volym" med hjälp av överdelen får några tips här:

Här är en bikiniöverdel med sk. push-up effekt. Det ger självklart mer volym. Även mönstret ger en illusion av "mer" än vad som kanske verkligen finns.
Bikinitrosan är i vanlig bikinimodell och passar bäst till dig som är medium i storlek.

Denna modell är av märker KangaROOS och kostar nu på rea 309:- på Zalando.se.



Här är en annan snygg och klädsam modell för dig som gärna vill "fylla ut" över bysten lite mer. Här skapar rynkorna över kuporna och knytbandet med pärlor volym. Axelbanden som knyts bakom nacken gör att dina axlar kommer att se bredare ut, vilket i sin tur slankar höfter, mage och midja.

Bikinitrosan är en klassisk modell med knyt och passar dem med små till medelstora rumpor.

Denna modell finns även i en snygg lila färg.
Modellen är av märket Chiemsee COCO och kostar nu på rea 359:- på Zalando.se.

För dig som vill känna dig lite mer klädd över baken finns nu ett ganska stort urval av badshorts för kvinnor. Dessa täcker självklart baken lite mer än en vanlig bikinitrosa och fungerar utmärkt både vid bad, solning eller vid lek och aktiviteter på stranden.
Du känner dig mer klädd helt enkelt.

Dessa härliga rosa-rutiga är av märket Puma och kostar 319:- på Zalando.se.

1 kommentar:

  1. De är jättesnygga, men som vanligt finns de inte i "storartade" storlekar. Det är trist.
    Om man är större än en 46 så är utbudet väldigt litet - fortfarande.
    Även storartade kvinnor vill ju vara snygga på stranden.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...