Sidor

torsdag 16 augusti 2012

Vi glittrar även i höst


Vinterns och vårens metallic trend håller i sig. Det finns fortfarande mycket glitter och glamour att välja på i butikerna. Det glittrande modet passar både till vardags och fest. Väljer du metallic till vardags/till jobbet kan du behöv tona ner genom att kombinera ett guld eller silverplagg med andra plagg som inte är så iögonfallande.
Både guld och silver är väldigt snyggt till jeans. Silver är snyggt att bära till andra plagg i gråskalan som inte innehåller glitter/metallic. Likaså är brunt snyggt att bära till plagg i olika toner av brunt.

Stiltips: Antingen klär du i guld eller silver. Prova att hålla ett guld eller silverplagg nära ditt ansikte och se vilket som får dig att se strålande ut. Ta gärna kort för att kunna jämföra. Den färg som klär dig ger ditt hår, din hy och dina ögon liv. Den som är "fel" förstärker, skuggor, linjer och gör huden glåmig.
Om du exempelvis klär bäst i varma färger, som guld, så kan du välja byxor, kjol eller tights i silver. Det är färgerna närmast ansiktet som påverkar mest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar