Sidor

tisdag 28 augusti 2012

Lyckligare med rätt plagg - artikel med mig i GI & hälsa


Förra veckan fanns en intervju med mig i Expressen bilaga GI & hälsa. Den handlade om att det definitivt går att styra sitt humör med hjälp av sina kläder.
Själv trivs jag bäst i färgglada kläder - de får mig på gott humör och ger mig energi. Men ibland kan det också vara skönt att "dämpa" sina känslor och då väljer jag inte lika färgstarka plagg.

Artikeln hänvisar också till en brittisk studie som menar att jeans är ett plagg som inte förknippas med att vi mår bra. Bästa må bra plagget för kvinnor är klänningar enligt undersökningen. Visst kan det vara härligt med en fin klänning - man känner sig både fin och glad. Men de perfekta jeansen är enligt mig också en riktig hit. Håll utkik efter blogginlägg om hur just DINA PERKFEKTA jeans ska se ut - med tanke på din kropp och dina proportioner.

Du som missade GI & hälsa kan läsa en  kortare variant på intervjun med mig i Expressens nätupplaga. Där tipsar jag också om de fem bästa klädknepen för hög gladfaktor:


2 kommentarer:

  1. Jag är precis likadan, om jag har färgglada kläder på mig så blir jag gladare och de jag umgås träffar säger ofta att det är så roligt att jag alltid har så färgglada kläder. Jag har för övrigt samma klänning som du och också ett par orangea strumpbyxor, som jag inte tänkt på att de går att använda ihop. Tack för det och för en superbra blogg.

    SvaraRadera
  2. Nyligen fyllde jag "gubbe", som min brorson påpekade :-)
    Nu blir det extraviktigt att vara lite snygg med bra kläder
    för att tona ner "gubbeffekten" så att säga. Kommer då att tänka
    på din blogg, färgglada kläder kommer att hjälpa i samband med detta...

    Alexander Larsson Socialpsykolog Stockholm

    SvaraRadera